Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο gossip-tv: «Γυρνάω στο σπίτι και κοιμάμαι δυστυχισμένη»
Showbiz

Η Κατερίνα Γκαγκάκη στο gossip-tv: «Γυρνάω στο σπίτι και κοιμάμαι δυστυχισμένη»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ήταν το μικρό κορίτσι που κρυβόταν στο ντουλάπι με τα απορρυπαντικά, τώρα όμως έχει εξελιχθεί σε μια γυναίκα που λατρεύει να συνδιαλέγεται με κόσμο.

Και αληθινή, ακόμα και με τα λάθη της, ίσως γιατί τελικά η πιο αυστηρή κριτής είναι η ίδια.

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Δήμο της Αθήνας από τον περασμένο Σεπτέμβριο με σημαντικό ανθρωπιστικό έργο ήδη και πλέον και Διευθύντρια Επικοινωνίας στο Open, η Κατερίνα Γκαγκάκη δουλεύει σχεδόν όλο το 24ώρο και σίγουρα το απολαμβάνει. Κι ας γκρινιάζει.

«Δεν έχω χρόνο για μένα. Δεν είναι ούτε συνειδητό, ούτε μαγκιά, ούτε είμαι καταπληκτική, είναι αυτό που λέμε ότι καμιά φορά το ένα φέρνει το άλλο και λες κάποια στιγμή ''έλα μωρέ για λίγο'' και ανακαλύπτεις όταν περνάει ο καιρός πως δεν το έχεις κάνει για λίγο αλλά για πάρα πολύ...Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι μέχρι τέλος της χρονιάς, κάτι θα κάνω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν περνάω καλά. Έχουν υπάρξει περίοδοι που βάζω πολλά στο πρόγραμμα και γυρνάω στο σπίτι και κοιμάμαι δυστυχισμένη. Είναι από τις περιόδους που γυρνάω σπίτι και σιχτιρίζω αλλά τώρα είναι από τις περιόδους που αισθάνομαι καλά και είχα πολύ καιρό να το αισθανθώ αυτό».

Γιατί δίνει το κινητό της σε όλο τον κόσμο που συναντάει; Τι υπόσχεση έχει δώσει στον εαυτό της; Οι σπουδές στην ψυχολογία, η μεταπήδηση στο Image Making και τα Media.

Ποια ήταν η αντίδραση του πατέρα της όταν αποφάσισε να παρατήσει την δουλειά της ως στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική για να αναλάβει τότε τον Ant1;

«Παραλίγο να πάθει έμφραγμα ο πατέρας μου. Είχε μία φίλη που δούλευε στον ΑΝΤ1, την οποία είχε πάρει τηλέφωνο και προσπαθούσε να την πείσει να με πάρει εκείνη και να μου πει να μην πάω σε αυτό. Ο πατέρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος, υψηλόβαθμος στέλεχος μεν αλλά δημόσιος υπάλληλος, με την έννοια της σταθερότητας της δουλειάς. Εγώ ήμουν σε μία πολυεθνική εταιρεία σε υψηλή θέση, με έναν πολύ καλό μισθό και αποφάσισα ότι τώρα εγώ θα πάω εκεί».

Τι ήλπιζε μέσα της να συμβεί κατά την διάρκεια των ετών που εργάστηκε εκεί και τελικά έγινε; Η ενασχόλησή της με την πολιτική τα τελευταία χρόνια που έγινε κατά τύχη και τα όχι που έγιναν ναι. Θέλει να δραστηριοποιηθεί και στην κεντρική πολιτική σκηνή;

Οι δύσκολες στιγμές της ζωή της, οι ανασφάλειες που θεωρεί ότι έχουν πλήξει ανεπανόρθωτα τομείς της ζωής της και το αποτυχημένο προξενιό που της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακούστε όλο το Podcast Showbiz O’clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved