Γενέθλια για τον Θάνο Καλλίρη! Οι ευχές της Γερμανού - Πόσο χρονών έγινε;
Showbiz

Γενέθλια για τον Θάνο Καλλίρη! Οι ευχές της Γερμανού - Πόσο χρονών έγινε;

 Ο Θάνος Καλλίρης έχει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνει τα 60 και η Ναταλία Γερμανού ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που του ευχήθηκαν δημόσια μέσω Instagram.

Η Ναταλία και ο Θάνος ήταν μαζί πεντέμιση χρόνια, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και εκ τότε κρατούν άψογες φιλικές σχέσεις.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, στιχουργός και παρουσιάστρια έγραψε: «Χρόνια πολλά είδωλο της pop, αγάπη της νιότης μου», το οποίο συνόδευσε με δύο κόκκινες καρδιές.

Να σας θυμίσουμε ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει σχέση μετην Ελένη Γεωργούση, η οποία είναι 20 χρόνια νεότερή του.

Για τη γνωριμία τους, είχε πει σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ: "Γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια, το 2007, σε μια κοινή παρέα. Μας σύστησε ένας φίλος. Αυτή η παρέα υπήρξε χαλαρά, δηλαδή βρισκόµασταν πού και πού για ένα ποτό. Παραµείναµε φίλοι µέχρι τον Ιανουάριο του 2018, οπότε και γίναµε ζευγάρι.

Μας έφεραν κοντά δυο γεγονότα. Ότι η Ελένη συµπτωµατικά ξεκίνησε να εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο ενός καλού µου φίλου αλλά και το ότι τον Δεκέµβριο του 2017 έχασα τη μητέρα µου και η Ελένη ήταν κοντά µου"!

Και είχε προσθέσει: "Ταιριάζουµε σε όλα. Είµαστε δυο διαφορετικές ηλικίες, από διαφορετικά µέρη. Η Ελένη από το Αλιβέρι και εγώ από την Αθήνα. Δεν έχουµε τίποτα κοινό, αλλά έχουµε τόσο πολλά κοινά. Κι αυτό είναι το µαγικό. Αυτό που σίγουρα µας ενώνει και είναι το αλατοπίπερο και το ελιξίριο στη σχέση µας είναι το χιούµορ"!

Δείτε τις ευχές της Ναταλίας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved