Έλενα Ασημακοπούλου: Γιορτάζει η κόρη της και αυτές είναι οι πιο τρυφερές φώτο τους από την παραλία
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Γιορτάζει η κόρη της και αυτές είναι οι πιο τρυφερές φώτο τους από την παραλία

Δεκαπενταύγουστος σήμερα και είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας μας, που γιορτάζεται με μεγαλοπρέπεια σε όλη την Ελλάδα και αυτή τη μέρα πολλοί έχουν την ονομαστική τους γιορτή! Ανάμεσά τους και η κόρη της Έλενας Ασημακοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο, που πρόσφατα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους!

Η Έλενα Ασημακοπούλου περνά ένα διαφορετικό καλοκαίρι, αφού χώρισε από τον σύζυγό της και η ίδια το είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό.

Η ηθοποιός απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της και ο Δεκαπενταύγουστος τη βρίσκει με την κόρη της που γιορτάζει.

Η ίδια δημοσίευσε μαγικές φωτογραφίες με την μικρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά Ζωή μου,Φως μου,Πνοή μου!!!💞💞💞 Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου!!! 👸🏻👸🏻👸🏻

#nameday #happynameday #loveyoutothemoonandback #mydaughter»!

Δείτε μαμά και κόρη στην παραλία!

Όσο για τον τρόπο που είχε επιλέξει η Έλενα Ασημακοπούλου να ανακοινώσει δημόσια τον χωρισμό της, σε ερώτηση follower της για τον γάμο της είχε πει:

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια, παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», είχε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο όλο αυτό το διάστημα τηρούσε σιγή ιχθύος, έχοντας πλέον επιστρέψει στην παλιά του ζωή στην Ιταλία. Προσφάτως όμως έκανε μία σπάνι -ομολογουμένως- ανάρτηση η οποία ήταν και πολύ αισιόδοξη.

«To χαμόγελο κρατάει μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να κρατήσει μια ζωή», έγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο κάτω από τη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved