Ζερόμ Καλουτά: «Το ότι ήμουν διαφορετικός με έκανε να νιώθω ξεχωριστός»
Showbiz

Ζερόμ Καλουτά: «Το ότι ήμουν διαφορετικός με έκανε να νιώθω ξεχωριστός»

Ο Ζερόμ Καλουτά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Secret και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την παιδική του ηλικία, αλλά και την λατρεία του για την μουσική. 

Ο ακούει μουσική, η καριά του Ζερόμ Καλούτα χτυπάει πολύ δυνατά, ένα συναίσθημα
που θυμάται από τα 5 του χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά
στην τηλεόραση τον Μάικλ Τζάκσον. Οι δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να βρει τον δρόμο του, πολλές.

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της. Εκανε τα πάντα για μένα. Πέρυσι, που έπαιζα στον "Ορέστη” του Ευριπίδη στην Επίδαυρο, ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος που βρισκόμουν εκεί. Ανάμεσα στα πολλά συναισθήματα που με κατέκλυσαν ήταν το πόσο σκληρά δούλευε η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Και αφιέρωσα εκείνη τη βραδιά. Της είπα: “Μαμά, τα καταφέραμέ, είμαστε εδώ”.

Η μαμά μου είναι ο ήρωάς μου. Εκανε παραπάνω από Ο ακούει μουσική, η καριά του Ζερόμ Καλούτα χτυπάει πολύ δυνατά, ένα συναίσθημα που θυμάται από τα 5 του χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τον Μάικλ Τζάκσον. Οι δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να βρει τον δρόμο του, πολλές.

«Η μητέρα μου με μεγάλωσε μόνη της. Εκανε τα πάντα για μένα. Πέρυσι, που έπαιζα στον "Ορέστη” του Ευριπίδη στην Επίδαυρο, ήμουν πάρα πολύ συγκινημένος που βρισκόμουν εκεί. Ανάμεσα στα πολλά συναισθήματα που με κατέκλυσαν ήταν το πόσο σκληρά δούλευε η μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια. Και αφιέρωσα εκείνη τη βραδιά. Της είπα: “Μαμά, τα καταφέραμέ, είμαστε εδώ”. Η μαμά μου είναι ο ήρωάς μου. Εκανε παραπάνω από σιήκαμε στη θρυλική παράσταση “Αυτά που κάψαν το σανίδι”,
που παρουσιάστηκε για δύο ημέρες στο Ηρώδειο. Και μετά εντάχθηκα στη Σπείρα-Σπείρα», αναφέρει συγκινημένος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved