Μιχάλης Αεράκης: «Ο κόσμος αγαπάει πολύ τον ρόλο του "παπά- Μιχάλη" στον "Σασμό"»
Showbiz

Μιχάλης Αεράκης: «Ο κόσμος αγαπάει πολύ τον ρόλο του "παπά- Μιχάλη" στον "Σασμό"»

Ο Μιχάλης Αεράκης γεννήθηκε στα Ανώγια του Ρέθυμνου της Κρήτης, ζειμόνιμα στα Χανιά, ενώ για 17 χρόνια υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού θεάτρου Κρήτης!

Ο Μιχάλης Αεράκης, είναι ο παπα- Μιχάλης του "Σασμού", στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, ο άνθρωπος που επιφέρει τις ισορροπίες ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού, παίζοντας συχνά τον ρόλο του πυροσβέστη.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ηθοποιό, που θα τον θυμάστε και από το «Νησί» στο Mega. Ο ρόλος του στον «Σασμό» είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο.

«Οι παπάδες ξέρουν όλα όσα συμβαίνουν στο χωριό τους, λειτουργούν ως πυροσβέστες. Ακροβατούν σε πάρα πολλά πράγματα. Οταν ήμουν μικρός, με πήρε ο
πατέρας μου από ένα ορεινό χωριό και με πήγε στο Ηράκλειο σε ένα τσίρκο. Εκεί είδα ένα τεντωμένο σκοινί και έναν άνθρωπο πάνω στο σκοινί που προσπαθούσε να ισορροπήσει, διότι, αν έπεφτε, θα σκοτωνόταν. Πού να φανταστώ έπειτα από τόσα χρόνια ότι θα γινόμουν παπάς;», εξηγεί στο «Secret».

Ο Μιχάλης Αεράκης γνωρίζει καλά ποια στοιχεία χρειάζεται ο ρόλος του. «Ο ρόλος του
παπά είναι να μπει στο καφενείο, να παίξει την πρέφα του, να παίξει το τάβλι του, να πιει την τσικουδιά του, να πάει στο χωράφι του. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος βεβαίως είναι εκπρόσωπος του Θεού και είναι αγαπητός και τον σέβονται όλοι. Αυτόν τον παπά
προσπάθησα να αντιγράψω, που δεν είναι άλλος από τον παππού μου, τον παπα-Μιχάλη στα Ανώγεια της Κρήτης».

Και εξηγεί γιατί τον αγαπούν τόσο τον «παπα-Μιχάλη»: «Αγαπάει ο κόσμος αυτόν
τον ρόλο, τον παπα-Μιχάλη, διότι θέλει πάντοτε έναν άνθρωπο που να του μιλάει γαλήνια, να μην υψώνει τον τόνο της φωνής, να έχει τη συγχώρεση μέσα στην ψυχή του, στην καρδιά του. Αυτό με χαρακτηρίζει 100% και ως άνθρωπο. Ετσι είμαι και ως άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved