Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει σε ολόσωμο καθρέπτη λίγο πριν γίνει μανούλα!
Showbiz

Βίβιαν Δράκου: Η σύζυγος του Θανάση Πατριαρχέα ποζάρει σε ολόσωμο καθρέπτη λίγο πριν γίνει μανούλα!

Η Βίβιαν Δράκου και ο Θανάσης Πατριαρχέας ετοιμάζονται σε λίγο καιρό από τώρα να υποδεχτούν το τρίτο τους παιδάκι και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα, μιας και ανυπομονούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι ότι τα κοινά τους στιγμιότυπα πρωταγωνιστούν στα social media.

Η Βίβιαν Δράκου είναι μια απόλυτα ευτυχισμένη μανούλα μιας και τα δυο της παιδάκια της έχουν κλέψει την καρδιά. Με τον Θανάση Πατριαρχέα έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και σε λίγο μόλις καιρό ετοιμάζονται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το τρίτο τους παιδάκι. Οι δυο τους έχουν ήδη δυο κοριτσάκια, ενώ και το τρίτο τους παιδάκι θα είναι κοριτσάκι.

Αυτόν τον καιρό, το ζευγάρι απολαμβάνει με τα παιδάκια τους τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μιας και έχουν ανάγκη ένα διάλειμμα στην καθημερινότητά τους, για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους για την ερχόμενη σεζόν που θα είναι τόσο απαιτητική επαγγελματικά αλλά και στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους, μιας και η Βίβιαν Δράκου διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, η Βίβιαν Δράκου πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα σε έναν ολόσωμο καθρέπτη και είδαμε το πόσο πολύ όμορφη είναι και το πόσο της ταιριάζει η εγκυμοσύνη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved