Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και… αναστατώνει!
Showbiz

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και… αναστατώνει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνάει ένα υπέροχο καλοκαίρι και το αποκαλύπτει μέσα από τα social media.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις διακοπές της λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ποστάρει καθημερινά φωτογραφίες με τα μπικίνι της με φόντο την θάλασσα. Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram μία σέξι φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα, η Ηλιάνα ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι κι ένα ανοιχτό πουκάμισα. Φυσικά δεν πρόλαβε να ποστάρει τις φωτογραφίες και τα like έπεσαν βροχή, ενώ τα περισσότερα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σκαι φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το LOVE ISLAND, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!

Προς το παρόν όμως ας απολαύσουμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πιο αποκαλυπτική φωτογραφία της γι' αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved