Μαρία Παπαφωτίου: Η πρωταγωνίστρια του «Φλόγα και άνεμος» είναι ζευγάρι με τον Κώστα Γάκη
Showbiz

Μαρία Παπαφωτίου: Η πρωταγωνίστρια του «Φλόγα και άνεμος» είναι ζευγάρι με τον Κώστα Γάκη

Oι θεατρικές επιλογές της Μαρίας Παπαφωτίου είναι ετερόκλητες. Εκείνη όμως δεν φοβάται και πέφτει σε κάθε νέο ρόλο με τα μούτρα.

Μαζί με τον σύντροφό της, τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κώστα Γάκη, έχουν δημιουργήσει θεατρικές παραστάσεις που κάθε σεζόν ξεχωρίζουν και αποθεώνονται. Η ίδια έχει παραδεχτεί πως ακόμη μένει με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που μπαίνει μαζί του σε πρόβα.

Στο σπίτι όμως; Πώς είναι η συνύπαρξή τους πάνω και κάτω από τη σκηνή;

«Αρχικά είπαμε ότι δεν θα συνεργαστούμε ποτέ για να μη χάσουμε τη μαγεία της ερωτικής μας σχέσης. Στην πρώτη μας συνεργασία γίναμε μπάχαλο, δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τον σκηνοθέτη από τον σύντροφο και έκανα λάθος. Τώρα πια ξέρω πώς να το διαχειρίζομαι και απολαμβάνω τη συνεργασία μας όσο και την προσωπική μας σχέση. Ο Κώστας είναι ακόμα παιδί και δεν σταματά να με εμπνέει».

Ο έρωτας όμως είναι σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητάς της. Η Μαρία είναι δοτική και μιλάει για τις συνεργασίες και τους συμπρωταγωνιστές της με πραγματική αγάπη.

«Είμαι μοναχική, αλλά αυτή η δουλειά με άνοιξε και με γέμισε συναισθήματα. Έχω μια ερωτική σχέση με τους συνεργάτες μου και με το επάγγελμά μου. Απολαμβάνω την αγάπη του κόσμου. Ειδικά μετά από μια παράσταση, όταν συνομιλώ με το κοινό, δεν το χορταίνω. Δεν παίζω για τον εαυτό μου μονάχα. Είναι μια λύτρωση αυτή η δουλειά. Θυμάμαι, όταν πέθανε ο κολλητός μου φίλος και συνάδελφος Πάνος Νάτσης, έπρεπε να κάνω πρεμιέρα για το “Μινόρε”. Εκείνη η πρεμιέρα ήταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου, όμως με εξάγνισε. Αυτή είναι η μοίρα του ηθοποιού, του ψυχαγωγού».

Πηγή: Gala

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved