Νικήτας Κορωνάκης: «Όλοι έχουμε δικαίωμα στις δεύτερες ευκαιρίες»
Showbiz

Νικήτας Κορωνάκης: «Όλοι έχουμε δικαίωμα στις δεύτερες ευκαιρίες»

Ο Νικήτας Κορωνάκης μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Νικήτας Κορωνάκης έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν δίνει δεύτερες ευκαιρίες, αν έχει απορρίψει κάποια πρόταση που στη συνέχεια μετάνιωσε αλλά και στο αν έχει δει παρεμβάσεις σε ρεπορτάζ του.

Τι σου αρέσει στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και τι στις εκπομπές;
Το καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Η παρουσίαση ενός δελτίου έχει μια σχετική ασφάλεια. Είναι ένα συγκεκριμένο format, το οποίο, νομίζω, μου ταιριάζει. Στις εκπομπές από την άλλη, μου αρέσει η ελευθερία που έχεις να δείξεις πραγματικά ποιος είσαι. Έχεις τη δυνατότητα να πεις πράγματα που θέλεις. Έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τους τηλεθεατές.

Έχεις δηλώσει πως σου αρέσει να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες. Εσένα σου έχουν δοθεί;

Νιώθω αρκετά τυχερός για τους ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί, αλλά και έχω πορευτεί μέχρι σήμερα. Είτε πρόκειται για εκδότες είτε για διευθυντές είτε για αρχισυντάκτες είτε για συναδέλφους είτε για φίλους. Φυσικά έχω πάρει δεύτερες ευκαιρίες. Όλοι κάνουμε λάθη -μικρά ή μεγάλα- και όλοι έχουμε δικαίωμα σε αυτό. Σημαντικό είναι να μην τα επαναλαμβάνουμε και να μαθαίνουμε από αυτά.

Δύσκολες συνεργασίες είχες; Αν ναι τις διαχειρίστηκες;

Όλες τις δυσκολίες τις αντιμετωπίζω με καλή διάθεση και χωρίς προκατάληψη. Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα σε μια συνεργασία. Ο κάθε άνθρωπος -όπως και εγώ- έχει τις ιδιαιτερότητές του. Η διαχείριση που κάνω είναι να βλέπω τα καλά του κάθε ανθρώπου και να «υποτιμώ» τα αρνητικά και τα δύσκολα. Αν δω ότι αυτό δεν αλλάζει και έχει αντίκτυπο στο αποτέλεσμα, σταματώ τη συνεργασία.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια συνεργασία για να είναι καλή;

Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει σεβασμός. Συμφωνείς ή διαφωνείς πρέπει να σέβεσαι τους συνεργάτες σου. Σημαντικό θεωρώ, επίσης να υπάρχει μια κοινή αντίληψη για τα πράγματα. Κάνει πιο εύκολη τη συνεργασία. Τέλος πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Η δουλειά αυτή είναι συλλογική.


Παρεμβάσεις σε ρεπορτάζ σου έχεις δει;

Όχι. Ποτέ και από κανέναν. Δεν είναι άλλωστε κάτι που θα γινόταν ανεκτό.

Έχεις απορρίψει επαγγελματική πρόταση για την οποία έχεις μετανιώσει;

Όχι. Τις αποφάσεις που παίρνω πάντα τις παίρνω έπειτα από πολλή σκέψη και συνήθως δικαιώνομαι.

Εκτός από ειδήσεις, τι άλλο σού αρέσει να παρακολουθείς;

Σίγουρα, εκτός από ειδήσεις θα παρακολουθήσω ενημερωτικές εκπομπές. Αρκετές είναι και οι φορές που μπορεί να με κρατήσει ξύπνιο μέχρι αργά μια καλή ταινία.

Πηγή: Real life

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved