Αλέξης Γεωργούλης: Η συνεργασία με την Βαρντάλος, ο έρωτας και τα… κουσούρια
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: Η συνεργασία με την Βαρντάλος, ο έρωτας και τα… κουσούρια

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι από τους ανθρώπους που δεν δίνουν εύκολα συνεντεύξεις, όταν το κάνει όμως «ανοίγει» την καρδιά του.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία του με την Νία Βαρντάλος, για τον έρωτα, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει και τα… κουσούρια του.

Σε προηγούμενη συνέντευξη είχατε πει ότι θαυμάζει πολύ τη Νια Βαρντάλος. Είστε πάλι μαζί στο «Γάμος αλά ελληνικά 3»; Τελείωσαν
τα γυρίσματα;

Τα γυρίσματα τις ώρες που γράφονται αυτές οι γραμμές συνεχίζονται. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ακόμα μία φορά με τη Νία Βαρντάλος, η οποία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μια εξαιρετική επαγγελματίας. Όλοι οι συντελεστές βάζουμε στην ταινία όλη μας την αγάπη και την προσοχή, όμως η Νία, η οποία και τη σκηνοθετεί και την έχει γράψει, νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον εαυτό της. Φυσικά τη θαυμάζω και όλες τις φορές που έχουμε συνεργαστεί μου μεταδίδει μια υπέροχη θετική ενέργεια.

Πού περνάτε το καλοκαίρι σας;

Αυτό το καλοκαίρι θα εργάζομαι. Δηλαδή, το διάστημα που σταματά η δραστηριότητα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εγώ συνεχίζω με τα γυρίσματα για την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 3», στην Κέρκυρα. Νομίζω ότι περνάω το καλοκαίρι μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είναι το πάθος μου, κάτι που με συμπληρώνει και μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζομαι και να δημιουργώ.

Το κεφάλαιο έρωτας άνοιξε; Βρήκατε το κορίτσι των ονείρων σας ή ακόμη το ψάχνετε;

Ο έρωτας προκύπτει... και είμαι πάντα ανοιχτός στον έρωτα που με κινητοποιεί και σε καλλιτεχνικό και σε προσωπικό επίπεδο. Ο έρωτας αφορά τη στιγμή, την έμπνευση, είναι συναίσθημα και δεν έχει χαρακτηριστικά. Νομίζω ότι το ζητούμενο είναι δύο άνθρωποι να επικοινωνούν και να περνάνε πολύ όμορφα μαζί.

Ποια τα... κουσούρια σας;

Αν ρωτήσετε τους δικούς μου ανθρώπους, θα σας πουν ότι δεν έχω κουσούρια. Νομίζω ότι τα... κουσούρια μου, δηλαδή οι αδυναμίες του χαρακτήρα μου, προκύπτουν από το γεγονός ότι βλέπω τη ζωή υπερβολικά αισιόδοξα και ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα συγχρόνως.

Το τραγούδι που θα σας σήκωνε για χορό ποιο θα ήταν;

Το «Ας κρατήσουν οι χοροί» του Διονύση Σαββόπουλου.

Πώς θα θέλατε να είστε μία δεκαετία μετά;

Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον και γι' αυτό συχνά δεν θέλω να κάνω τόσα μακρινά σχέδια, θέλω να είμαι μόνο υγιής και δημιουργικός.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved