Παπαζήσης – Παντούση: Σε συναυλία των Coldplay στο Λονδίνο - Στιγμιότυπα από το ταξίδι τους
Showbiz

Παπαζήσης – Παντούση: Σε συναυλία των Coldplay στο Λονδίνο - Στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

Η Αναστασία Παντούση και ο Ιωάννης Παπαζήσης βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο Λονδίνο. 

Από τη μία η Αναστασία Παντούση πόζαρε τρισευτυχισμένη με φόντο το Big Ben, το μετρό του Λονδίνου, αλλά και την γκαλερί σύγχρονης τέχνης Tate Modern και ήταν ενθουσιασμένη με τη συναυλία των Coldplay στο στάδιο Wembley στο Λονδίνο και από την άλλη και ο Γιάννης Παπαζήσης δημοσίευσε φωτογραφία του από το... Wembley.

Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Αναστασία Παντούση, εκτός από δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, φαίνεται ότι είναι και ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχθεί δημοσίως αυτή τη σχέση, ενώ ο Ι. Παπαζήσης θεωρεί ότι έχει μια παραπάνω ευθύνη να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα λόγω του μικρού γιου του, όπως έχει εξηγήσει στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real life, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το κόκκινο ποτάμι», που προβαλλόταν στο Open πριν από δύο χρόνια. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε έλξη και, όταν έγιναν ζευγάρι, κράτησαν καλά κρυμμένο το μυστικό τους. Ακόμη και όταν άρχισαν να διαρρέουν πληροφορίες της κοινής ζωής τους, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε αυτή τη σχέση. Κάποιες φωτογραφίες τους, ωστόσο, στα social media, από τα ίδια μέρη ή αγναντεύοντας τα ίδια τοπία, πρόδιδαν πόσο καλά περνούν μαζί. Και οι δύο αγαπούν τη φύση και κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες τους έχουν ως φόντο ποτάμια, δάση και βουνά.

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους που απ' ότι φαίνεται ήταν μαζί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved