Μελίνα Μποτέλλη: Δείτε πώς είναι 25 χρόνια μετά, η μητέρα της Ερατώς από τη σειρά Ψίθυροι καρδιάς
Showbiz

Μελίνα Μποτέλλη: Δείτε πώς είναι 25 χρόνια μετά, η μητέρα της Ερατώς από τη σειρά Ψίθυροι καρδιάς

Η δραματική σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» ήταν μία από τις επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης που προβλήθηκαν τη δεκαετία του 1990 και ανέδειξαν τους ηθοποιούς, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Απόστολο Γκλέτσο.

Εκτός, όμως από τους βασικούς ρόλους της Ερατώς και του Αντώνη, αγαπήθηκαν από τους τηλεθεατές ήταν ο ρόλος της Αφροδίτης, μητέρας της νεαρής τσιγγάνας.

Έτσι, τον ρόλο της Αφροδίτης υποδύθηκε η Μελίνα Μποτέλλη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από την οποία αποφοίτησε με άριστα. Δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο, το θέατρο τέχνης, σε σκηνοθεσία Κάρολου Κουν, Ζυλ Ντασέν, Γιώργου Λαζάνη, Λεωνίδα Τριβιζά και άλλων Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, όπως ο John Sharpe.

Συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όλων των θεατρικών γενεών, ερμήνευσε ρόλους τραγικούς, δραματικούς και κωμικούς σε εντελώς διαφορετικά είδη θεάτρου. Πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, καθώς επίσης και σε κινηματογραφικές ταινίες.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα social media. Όπως θα δείτε παραμένει το ίδιο όμορφη και γοητευτική όπως ήταν και πριν από 25 χρόνια.

Δείτε την ηθοποιό στην gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved