Ζαμπέτογλου- Γαλακτερός: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και αυτή είναι η ανάρτηση που μας συγκίνησε!
Showbiz

Ζαμπέτογλου- Γαλακτερός: Γιορτάζουν 10 χρόνια γάμου και αυτή είναι η ανάρτηση που μας συγκίνησε!

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός ζουν τον έρωτά τους και σήμερα γιορτάζουν την 10η κατά σειρά επέτειο του γάμου τους και οι δυο τους νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια που έχουν δημιουργήσει είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Παύλο και μια μικρότερη κόρη, την Σοφία, η οποία και είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Την Πέμπτη 18 Αυγούστου, το ζευγάρι συμπλήρωσε 10 χρόνια γάμου και φυσικά η παρουσιάστρια του "Στούντιο 4" δεν μπορούσε να μην ευχηθεί στον σύζυγό της δημόσια, αλλά και να τον ευχαριστήσει για όλα εκείνα που της έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οπου έλεγε: «Δέκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα! Και ήταν τόσο ωραία εκείνη η μέρα στις 18 Αυγούστου του 2012 όσο και οι μέρες που ακολούθησαν και αυτό είναι το πιο σπουδαίο. Πάμε για τα επόμενα αγάπη της ζωής μου…Χρόνια μας πολλά και πάντα αγκαλιά».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

https://www.instagram.com/p/ChZlMGSt__l

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved