Χριστίνα Βραχάλη: Full in love με τον σύντροφό της, Παύλο Πιέρρο στις διακοπές τους!
Showbiz

Χριστίνα Βραχάλη: Full in love με τον σύντροφό της, Παύλο Πιέρρο στις διακοπές τους!

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Παύλος Πιέρρος είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε νέο φωτογραφικό τους κλικ, που δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

H αθλητική δημοσιογράφος απολαμβάνει τον έρωτά της με τον νέο της σύντροφο και μάλιστα, από τις καλοκαιρινές της διακοπές βλέπουμε ότι οι φωτογραφίες τους είναι το κάτι άλλο.

Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Παύλος Πιέρρος είναι ζευγάρι εδώ και πέντε μήνες και ζουν τον έρωτά τους, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και θα μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Τις τελευταίες μέρες, οι δυο τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε νησιά της Ελλάδας και τα φωτογραφικά κλικ που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram είναι αμέτρητα και μας δείχνουν το πόσο πολύ ταιριάζουν.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε δυο υπέροχες φωτογραφίες τους, όπου στην πρώτη τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί ενώ στη δεύτερη φωτογραφία ποζάρουν δίπλα δίπλα κοιτάζοντας τον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved