Γιώργος Μάγγας: Η πρώτη αντίδραση του γιου του μετά την είδηση θανάτου!
Showbiz

Γιώργος Μάγγας: Η πρώτη αντίδραση του γιου του μετά την είδηση θανάτου!

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο Γιώργος Μάγγας βρίσκεται εν ζωή και όλα όσα ακούστηκαν για τον "θάνατό" του είναι ψευδή, με τον γιο του να το επιβεβαιώνει. 

Η είδηση του θανάτου γνωστοποιήθηκε από τον πρόεδρο τιυ Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπίμπίλα, ο οποίος ανέφερε σε δημοσίευσή του ότι τον ενημέρωσαν, μεταφέροντας μάλιστα και την αμέριστη θλίψη του.

Ύστερα από λίγη ώρα βέβαια, ο ίδιος ανέβασε νέα ανάρτηση, λέγοντας πως όλα όσα είπε δεν ισχύουν, μιας και ο ίδιος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, τονίζοντας μάλιστα ότι η περίπτωση του Γιώργου Μάγγα είναι η τρίτη κατά σειρά, που κάποιος τον ενημέρωσε εσφαλμένα, με σκοπό να δημοσιεύσει κάτι που δεν έχει ισχύ. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε εκ νέου: «Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορήσαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγγας ζει !!!!”»

Ο Σάκης Μάγγας, γιος του διάσημου μουσικού, αντέδρασε έντονα και δεν δίαστασε να κάνει μια δημοσίευση, για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς τους φίλους ότι ο πατέρας του βρίσκεται εν ζωή, γράφοντας: «Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο που στέλνει μηνύματα για συλλυπητήρια για τον πατέρα μου, Γιώργο Μαγγά. Είναι ψέματα και όλα αυτά ξεκίνησαν από τον Σπύρο Μπιμπίλα που έκανε ανάρτηση και θα έχει και τις συνέπειες με τα ψέματα που διαδίδει. Παραπληροφόρηση. Ο Γιώργος Μαγγάς ζει και βασιλεύει»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved