Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια- Είναι πανέμορφη!
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αστυπάλαια- Είναι πανέμορφη!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει καθημερινά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά μέσα από την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, αφού τους κρατάει την πιο μοναδική συντροφια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά την λήξη της φετινής σεζόν, ξεκίνησε σχεδόν αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της και από τότε έχει επισκεφθεί διάφορα μέρη με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, αλλά και με τα παιδάκια τους, που τους έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της, αλλά και από τις δραστηριότητες που επιλέγει να κάνει.

Το απόγευμα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της εξόρμηση στην Αστυπάλαια, όπου είχε επιλέξει να φορέσει ένα υπέροχο μπλε φόρεμα με έναν ώμο, το οποίο και τόνισε απίστευτα το καλλίγραμμο σώμα της.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved