Μαρία Μπακοδήμου: Τελευταίες μέρες διακοπών στο Πήλιο με τη Μαρία Καβογιάννη (Αποκλειστικές φωτό)
Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: Τελευταίες μέρες διακοπών στο Πήλιο με τη Μαρία Καβογιάννη (Αποκλειστικές φωτό)

Πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τη Μαρία Καβογιάννη στον Κισσό Πηλίου με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Δανάη Μπάρκα.

Η πολύ αγαπημένη ηθοποιός που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Πήλιο και συγκεκριμένα στις Μηλιές, δέχεται συχνά επισκέψεις από φίλους της που ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ αυτή τη φορά την απαθανατίσαμε και πάλι στον Κισσό μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Οι δυο τους, με πολύ καλή παρέα, βγήκαν το βράδυ της Παρασκευής (19/8) για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του χωριού και έδειχναν να περνούν υπέροχα.

H Μαρία Μπακοδήμου, που πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον ΣΚΑΪ ότι επανέρχεται στη μικρή οθόνη με ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, πριν την πρεμιέρα της, απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές και «γεμίζει» τις μπαταρίες της για τη δύσκολη και πολύ απαιτητική σεζόν που έρχεται.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τις δύο κυρίες σε κοινή παρέα. Γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, κάνουν πολύ καλή παρέα και μάλιστα δείχνουν να περνούν και πολύ καλά. Στην ίδια παρέα, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, ενίοτε προστίθενται και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με τη Λίνα Πρίντζου ενώ τώρα τελευταία βλέπουμε συχνά και τον Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του gossip-tv.gr στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved