Κατερίνα Καινούργιου: H επική φωτό με τους φίλους του κουμπάρου της- Το ξεκαρδιστικό σχόλιο!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: H επική φωτό με τους φίλους του κουμπάρου της- Το ξεκαρδιστικό σχόλιο!

Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία σε story της στο Instagram και οι followers της ξετρελάθηκαν, για ακόμα μια φορά με την λεζάντα της!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό την παρακολουθεί συνεχώς μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον ALPHA "Super Κατερίνα".

Η Κατερίνα Καινούργιου θα γίνει σήμερα κουμπάρα στον γάμο της φίλης της και συνεργάτιδας hair stylist, όπου θα πραγματοποιηθεί στην Κεφαλλονία. Μάλιστα, από το απόγευμα της Παρασκευής η παρουσιάστρια παρευρέθηκε στο bachelorrette party της νύφης, όπου όλες μαζί πέρασαν φανταστικά, ζώντας αξέχαστες στιγμές. Το Σάββατο 20 Αυγούστου, η ίδια δημοσίευσε μερικά βίντεο από τις προετοιμασίες του γάμου και της νύφης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόταση γάμου στη συνεργάτιδά της έγινε πριν από ένα χρόνο μέσα από την εκπομπή της, με την παρουσιάστρια να προτείνει από μόνη της την κουμπαριά, με σκοπό να επισφραγίσει και την φιλία της με την νύφη.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ήταν και μια επική φωτογραφία με τους φίλους του γαμπρού, με την ίδια να γράφει στην λεζάντα: "Ας έστελνε", σχολιάζοντας χιουμοριστικά!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved