Ρούλα Κορομηλά: Βάζει πλυντήριο και... βγάζει φωτό- Η απίθανη δημοσίευσή της: «Είμαι φαν της τάξης»
Showbiz

Ρούλα Κορομηλά: Βάζει πλυντήριο και... βγάζει φωτό- Η απίθανη δημοσίευσή της: «Είμαι φαν της τάξης»

Η Ρούλα Κορομηλά μας εξέπληξε με μια δημοσίευσή της στα social media, με μια φωτογραφία που βάζει πλυντήριο, λέγοντάς μας το πόσο πολύ αγαπάει την τάξη και την καθαριότητα γύρω της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα, μιας και η πορεία της στον χώρο των media είναι πολύ μεγάλη και η καριέρα της τεράστια!

Η Ρούλα Κορομηλά είναι πολύ ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες τόσο από την καθημερινότητά της, όσο και από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που είναι πολυάριθμες. Αυτήν την φορά, η παρουσιάστρια, μας έκανε την έκπληξη και δεν δίστασε να ποστάρει μια φωτογραφία από την καθημερινή της ρουτίνα στο σπίτι, όπου περιλαμβάνει την καθαριότητα και την εφαρμογή της τάξης, με όλες τις δουλειές που έχει να κάνει. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια απίθανη φωτογραφία, με την ίδια να βάζει πλυντήριο!

H Ρούλα Κορομηλά έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Κάτασπρα,μαλακα και μυρίζουν φρεσκάδα και άρωμα λουλουδιών. Απλές. σωστές και καθαρές διαδικασίες… Είμαι φαν της τάξης,της συνέπειας,της καθαριότητας και της καθαρότητας βεβαιως.Μισώ τους λεκέδες!"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved