Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια φωτογραφία του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη- «Υποκλίθηκε» το Instagram!
Showbiz

Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια φωτογραφία του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη- «Υποκλίθηκε» το Instagram!

Ο Πασχάλης Τερζής έχει πλέον αποστασιοποιηθεί από τη μουσική και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ενώ σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις. 

Είναι ένας από τους πιο σπουδάιους ερμηνευτές, που το μουσικό κοινό τον έχει λατρέψει για όλα εκείνα που έχει προσφέρει στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Ο Πασχάλης Τερζής, τα τελευταία χρόνια ζει αποστασοποιημένος και δεν ασχολείται πλέον με την μουσική, ενώ η τελευταία του δισκογραφική δουλειά ήταν το τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει με την κόρη του, Γιάννα Τερζή, "Για Σένα Μόνο". Ο ίδιος πλέον ζει στη Θεσσαλονίκη και ασχολείται πολύ με τη φύση, το κτήμα του, ενώ απολαμβάνει πλέον ήσυχος την ζωή με την οικογένειά του, μακριά από το άγχος της Αθήνας. Οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι σπάνιες, ενώ κάθε φορά που κάποιος τον συναντά, του εκφράζει τον αμέριστο θαυμασμό του.

Αυτήν την φορά, την έκπληξη την έφερε η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακαρίου, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον ίδιο, η οποία είχε τραβηχτεί πριν από 3 χρόνια στο σπίτι του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: «Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του»

Δείτε στην παρακάτω gallery την σπάνια φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved