Μαρία Κορινθίου: Οι νέες φωτό με φόντο το απέραντο γαλάζιο- Είναι μια κούκλα!
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Οι νέες φωτό με φόντο το απέραντο γαλάζιο- Είναι μια κούκλα!

Η Μαρία Κορινθίου απολαμβάνει τις διακοπές της λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν, που θα είναι άκρως απαιτητική για εκείνη, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις είναι πολυάριθμες.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, με το κοινό να την έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Μαρία Κορινθίου αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ, μιας και μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να απαλλαχθεί από τα περιττά κιλά που είχε και την περιόριζαν στην καθημερινότητά της. Η ίδια είχε δηλώσει μάλιστα πως ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για εκείνη, αλλά με την κατάλληλη διατροφή και γυμναστική κατάφερε να κατακτήσει το σώμα των ονείρων της. Η ηθοποιός ποζάρει πλέον στον φωτογραφικό φακό με απόλυτη αυτοπεποίθηση, ενώ η μεγάλη διαφορά στο κορμί της φαίνεται ξεκάθαρα!

Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται με την οικογένειά της στην Σύμη, όπου απολαμβάνει τις στιγμές της μαζί με την θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο. Η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το μπαλκόνι του δωματίου της, όπου αγνοφαίνεται το απέραντο γαλάζιο και είναι πραγματικά μια κούκλα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved