Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμονούσα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει ποιον μήνα διανύει!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η εγκυμονούσα ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει ποιον μήνα διανύει!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής ζουν το όνειρο, μιας και σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του μεγάλου έρωτά τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε νέο τους ποστ, που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μιλήσει πολλές φορές για τον έρωτά της για τον Ίαν Στρατή, λέγοντας ότι είναι το άλλο της μισό και ότι οι δυο τους μοιράζονται την ίδια ακριβώς τρέλα σε οτιδήποτε. Εδώ και λίγους μήνες, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός ήρθε να επισφαλίσει την μεγάλη ευτυχία τους, μιας και η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και η χαρά και των δυο δεν κρύβεται. Μάλιστα, σε ένα βίντεο από τις πρόσφατες διακοπές τους σε νησί της Ελλάδας, "κλάψαμε από τα γέλια" με την παρουσιάστρια να τονίζει ότι πλέον βρίσκει το περπάτημα στην ανηφόρα ως extreme sport.

Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Αυγούστου 2022, η όμορφη μέλλουσα μανούλα, που έχει ποζάρει πλεόν πάμπολλες φορές με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ανέβασε μια νέα φωτογραφία, αποκαλύπτωντας στους followers της ότι διανύει την 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, βρίσκεται δηλαδή στον έκτο μήνα!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved