Μακρυπούλια: Οι απίστευτες φωτό με μαύρο μπικίνι- Αυτή είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα
Showbiz

Μακρυπούλια: Οι απίστευτες φωτό με μαύρο μπικίνι- Αυτή είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πανέμορφη και το κορμί της φροντίζει να το διατηρεί σε πολύ καλή φόρμα, ενώ ταυτόχρονα οι νέες φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, "ανεβάζουν" τη θερμοκρασία!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει, αλλά και μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα προσωπικά της προφίλ στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Η ίδια, με το που τελειώσε η φετινή σεζόν, αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και η αλήθεια είναι, ότι έχει επισκεφθεί διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι πάντοτε εξαιρετικές και μας κάνουν να ζηλεύουμε λιγάκι παραπάνω.

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, η Ζέτα Μακρυπούλια δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα μαύρο μπικίνι και ένα τζιν σορτσάκι, ενώ μας αποκάλυψε ποια ήταν η αγαπημένη της ασχολία, γράφοντας στη λεζάντα: "Καλοκαίρι και πεζοπορία! Ας πάρουμε λίγο τα βουνά προς τα πάνω… Έτσι για να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved