Τζούλια Νόβα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Πάρο και κρατά αγκαλιά την πανέμορφη κόρη της!
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Πάρο και κρατά αγκαλιά την πανέμορφη κόρη της!

Η Τζούλια Νόβα απολαμβάνει το καλοκαίρι της και η αλήθεια είναι ότι με την οικογένειά της πλέον περνά τις πιο υπέροχες στιγμές της ζωής της. 

Με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο ζουν τον απόλυτο έρωτα και έχουν δημιουργήσει μια μοναδική οικογένειά, με την μικρή τους κορούλα να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν στιγμή μακριά της.

Η Τζούλια Νόβα, από την πρώτη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της, δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από εκείνη, αφού δεν της χαλάει χατίρι σε τίποτα, της έχει αδυναμία και είναι και μια κουκλίτσα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που μας έχει δείξει το προσωπάκι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βλέπουμε το πόσο γλυκό παιδάκι είναι και ότι θα γίνει τόσο όμορφη, όσο είναι και η μαμά της.

Το ζευγάρι, τις τελευταίες ημέρες, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο πανέμορφο και άκρως κοσμοπολίτικο νησί της Πάρου, με τους δυο τους να εξερευνούν τις παραλίες, τα σοκάκια και όλες τις ομορφιές του νησιού με την κορούλα τους, η οποία τους έχει κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, η Τζούλια Νόβα, την Κυριακή 21 Αυγούστου δημοσίευσε και μια οικογένειακή τους φωτογραφία στα στενάκια του νησιού!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved