Τζούλια Νόβα: Έτσι είναι το κορμί της, έξι μήνες μετά τη γέννα- Οι six pack κοιλιακοί της!
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Έτσι είναι το κορμί της, έξι μήνες μετά τη γέννα- Οι six pack κοιλιακοί της!

Η Τζούλια Νόβα, με δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έκανε να ζηλέψουμε την απίθανη σιλουέτα της, που παραμένει αψεγάδιαστη, ακόμα και μετά την γέννηση της κόρης της, πριν από ένα εξάμηνο. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του ελληνικού κοινού, με την ίδια να έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στα τηλεοπτικά δρώμενα, από την αρχή της καριέρας της μέχρι και σήμερα.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2021, ήταν η πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της Τζούλιας Νόβα, αλλά και του συζύγου της, Μιχάλη Βιτζηλαίου, μιας και η πανέμορφη κοπέλα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Από εκείνη την ημέρα, το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία, με την μικρούλα να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν στιγμή να της χαλάσουν χατίρι. Η Τζούλια Νόβα, από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε μανούλα, προσπάθησε να επιστρέψει στις παλιές της συνήθειες και να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, που είχε πάρει όλους εκείνους τους μήνες.

Σήμερα, περίπου 7 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από την παραλία και μας δείχνει το κορμί της, αλλά και το πόσο έχει επανέλθει. Την Δευτέρα 4 Ιουλίου, η ξανθιά καλλονή ανέβασε ένα εντυπωσιακό story στο Instagram, με την ίδια να φοράει ένα φανταστικό μπικίνι, ενώ στην κοιλιά της διαγραφόταν το six pack!

Δείτε παρακάτω το video που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved