Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της και πώς το έχει φανταστεί (video)
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της και πώς το έχει φανταστεί (video)

Η Τζούλια Νόβα περνάει το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της και είναι τρισευτυχισμένη.

Η Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς εδώ και έξι μήνες έχει έρθει στον κόσμο η κορούλα της. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση της μικρής της πριγκίπισσας και αν θα έχει κάποιο θέμα η βάφτιση.

Η παρουσιάστρια απάντησε πως θα ήθελε το μυστήριο της κόρης της να γίνει σε δυο με τρία χρόνια για να έχει η μικρή αναμνήσεις.

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κανένα- δυο χρονάκια. Όπως έχω πει θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από τη βάφτιση. Πιστεύω πως θα την κάνω όταν θα είναι τριών. Όχι φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε του παραχρόνου», είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Να σας θυμίσουμε πως η Τζούλια Νόβα γέννησε αρχές Δεκέμβρη και ένιωσε να σπάνε τα νερά στις 4 τα ξημερώματα και αμέσως κινητοποιήθηκε ο σύζυγός της, ο Μιχάλης Βιτζηλαίος ο οποίος ειδοποίησε τη μαία Ελευθερία Δημοπούλου, πρόεδρο του Ευτοκία η οποία ειδικεύεται στον τοκετό στο σπίτι.

Όπως είχε αποκαλύψει η κυρία Δημοπούλου ο τοκετός κράτησε έξι ώρες και όλες αυτές τις ώρες η Τζούλια Νόβα ήταν πολύ ήρεμη χωρίς φάρμακα, χωρίς παρεμβάσεις μέσα στην ησυχία του σπιτιού τους.

Η μικρούλα ήρθε στον κόσμο απόλυτα φυσιολογικά και ζύγιζε 3,100 γραμμάρια και φυσικά σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στους γονείς της και τις οικογένειές τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved