Τζούλια Νόβα: «Κορμί λαμπάδα» μετά τον τοκετό- Τo πρόγραμμα διατροφής και το post στο Instagram!
Showbiz

Τζούλια Νόβα: «Κορμί λαμπάδα» μετά τον τοκετό- Τo πρόγραμμα διατροφής και το post στο Instagram!

Η Τζούλια Νόβα, μετά από την γέννηση του πρώτου της παιδιού, προσπαθεί να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, για να καταφέρει να νιώσει και πάλι το σώμα της γραμμωμένο και πιο όμορφο από πότέ.

Η ίδια έγινε μανούλα πριν από λίγο καιρό και η ευτυχία της, από τότε που κράτησε στα χέρια της την κόρη της, δεν περιγράφεται.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή, με στόχο να απαλλαγεί ολοκληρωτικά από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, μιας και συνολικά και στους 9 μήνες είχε πάρει 13 κιλά. Η ίδια μάλιστα αγαπάει πάρα πολύ την γυμναστική και γενικότερα το fitness, μιας και δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που στην εγκυμοσύνη της έκανε γυμναστική, για να μπορέσει να σφίξει το σώμα της.

Η Τζούλια Νόβα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram, όπου μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, πολλοί την ρωτούν συχνά πως έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, με την ίδια να τους απαντά ότι με σωστή διατροφή και γυμναστική, όλα μπορούν να γίνουν. Επίσης, αρκετά συχνά, η Τζούλια Νόβα δημοσιεύει και τα γεύματά της, με την ίδια να δίνει τις συμβουλές της.

Ακριβώς αυτό έκανε και το βράδυ της Παρασκευής 6 Μαίου και θέλησε να μοιραστεί το βραδινό της γέυμα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια δημοσίευσε ένα πιάτο με ψητό ψάρι και ντοματίνια.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved