Ελένη Πετρουλάκη: Οι διακοπές της στη Σαντορίνη και το πολύχρωμο beachwear- Είναι πανέμορφη!
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Οι διακοπές της στη Σαντορίνη και το πολύχρωμο beachwear- Είναι πανέμορφη!

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι υπέροχη και από την αρχή του καλοκαιριού, έχει ξεκινήσει τις διακοπές της σε μερικά από τα αγαπημένα της νησιά, με την ίδια να γυμνάζεται ακόμα και στην παραλία καθημερινά!

Είναι μια από τις πιο διάσημες γυμνάστριες και, όπως είναι φυσικό, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ.

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι υπέροχη και σε κάθε νέα φωτογραφία που δημοσιεύει, αντιλαμβανόμαστε το πόσο όμορφη είναι και το πόσο καλοδιατηρημένο είναι το κορμί της. Η ίδια γυμνάζεται καθημερινά, ανεξαρτήτως των διακοπών της, μιας και θέλει πάντοτε να είναι σε φόρμα και να νιώθει άνετα με όλα τα μέρη του σώματός της. Η γυμνάστρια έχει καταφέρει με πολύ σωστή διατροφή και γυμναστική να διατηρεί το κορμί της υπέροχο και αξιοζήλευτο, μιας και, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, ακόμα και στην κοιλιά της, διαγράφεται six pack!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η ίδια βρίσκεται στην Σαντορίνη και απολαμβάνει τις ομορφιές του ελληνικού νησιού, όπου πρωταγωνιστεί το χρώμα, ο ρομαντισμός και η τέλεια διάθεση. Η Ελένη Πετρουλάκη επελεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο καφτάνι σε μπλε τόνους, το οποίο και έκλεψε τις εντυπώσεις στο νησί, μιας και της ταίριαζε πολύ και ήταν υπέροχο!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved