Σολωμού: Το reunion με τις εδώ και 30 χρόνια φίλες της και η φωτό στο ίδιο σημείο με τότε!
Showbiz

Σολωμού: Το reunion με τις εδώ και 30 χρόνια φίλες της και η φωτό στο ίδιο σημείο με τότε!

Η Μαρία Σολωμού, στα 47 της χρόνια, παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή και όμορφη όπως και στα εφηβικά της χρόνια. 

Και μας το απέδειξε με μία μόνο φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ακόμα δύο φίλες της από τότε.

Οι τρεις γυναίκες κάνουν παρέα από τότε που ήταν έφηβες. Όπως περιέγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε, περνούσαν μαζί τις γιορτές του Πάσχα με τις οικογένειές τους στο Λουτράκι.

Όπως παραδέχτηκε, αν και το βαριόντουσαν, τελικά περνούσαν πολύ καλά. Είπαν, λοιπόν, χάρη στα τόσα χρόνια φιλία που τους ενώνουν και τα οποία ξεπερνούν πλέον τις τρεις δεκαετίες, να τραβήξουν μία φωτογραφία όπως ακριβώς τότε και μάλιστα στο ίδιο σημείο.

Και το αποτέλεσμα ήταν όντως υπέροχο και φυσικά γεμάτο αναμνήσεις. Όχι μόνο γιατί οι τρεις τους συνεχίζουν να βρίσκονται και να κρατάνε ζωντανό αυτό το δέσιμο αλλά και γιατί από τότε πολλά έχουν αλλάξει στις ζωές όλων.

Όπως έγραψε στη λεζάντα αυτών των δύο φωτογραφιών:

«Το βαριόμασταν το Λουτράκι, αλλά ήταν Πάσχα κι εμείς 16 οπότε δε μας ρώταγαν……
Παρόλα αυτά πάντα περνάγαμε καλά τελικά ….. στο μπαλκόνι της Ζιζής Κυριακή του Πάσχα με τους μπαμπάδες να ψήνουν και τις μαμάδες να μας παρακαλούν να βγάλουμε μια αναμνηστική φωτογραφία ……
30 χρόνια μετά… εκεί εμείς!!! Με κάτι δεκαεξάχρονα δικά μας πια, να προσπαθούμε να θυμηθούμε εκείνη την παλιά την πόζα….
Δεν την πετύχαμε ακριβώς αλλά δεν πειράζει….. you get the picture!!!!!!!».

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved