Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το τραγούδι ήταν κάτι που με ενδιέφερε πολύ από μικρή ηλικία»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Το τραγούδι ήταν κάτι που με ενδιέφερε πολύ από μικρή ηλικία»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Παπουτσάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τα νέα της βήματα, αλλά και την ενασχόλησή της με την μουσική. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι, εκτός από ταλέντο στην υποκριτική, διαθέτει και αυτό της ερμηνείας, το οποίο απέδειξε πρόσφατα κυκλοφορώντας τέσσερα νέα τραγούδια.

Αυτό το διάστημα κάνει διακοπές με την οικογένειά της στις Μικρές Κυκλάδες, συγκεκριμένα στη Δονούσα, όπου βρήκε λίγο χρόνο για να μιλήσει στο «Secret». «Είναι μια πολύ ευχάριστη ιστορία το να δουλεύω τραγούδια με τους φίλους και συνεργάτες μου. Είναι κάτι που με ευχαριστεί πολύ, χωρίς να έχω απώτερες βλέψεις. Το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά και φυσικά συνδυαστικά με τη βασική μου ιδιότητα. Με το τραγούδι ήθελα από μικρή να ασχοληθώ».

Ειδικά για το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Καλοκαιρία» είπε ότι ανακαλύπτει τον
εαυτό της και στο κομμάτι της ενορχήστρωσης. «Πιστεύω ότι είναι ένα τραγούδι που
μου ταιριάζει περισσότερο. Γενικώς είναι κάτι που ψάχνω πάρα πολύ κι έχω αρκετό
υλικό από τη Σεμέλη Παπαβασιλείου, ποι γράφει τα τραγούδια, όπως την “Πέταλούδα” και τώρα την “Καλοκαιρία”, και απο τον Τάκι Τσαν, που μου έδωσε τη “Σκλάβα” και το “Αδέσποτο σκυλί”; Υπάρχουν και άλλα πράγματα που ετοιμάζουμε». Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο θα κάνει κά ποιες live εμφανίσεις για τη UNICEF, μαζί με την Ελενα Παπαρίζου, στην Κύπρο, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στις 3 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει σε μια συναυλία στη μνήμη του Μίκη θεοδωράκη, με την ορχήστρα του, στο Ηρώδειο, με το «Σπίτι Ηθοποιού». «Εχω ξανασυνεργαστεί και παρελθόν αρκετές φορές όσο ζούσε ο Μίκης, οπότε για μένα αυτό είναι πολύ σπουδαίο και πολύ τιμητικό». Τον Νοέμβριο θα βρίσκεται στο θέατρο «Παλλάς» με την "Αυλή των θαυμάτων" του Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε διασκευή του σκηνοθέτη Χρήστου Σουγάρη και σε δραματουργία της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου.

«Ο Στέφανος Κορκολής έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό μιούζικαλ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που λέω τραγούδια που έχει γράψει γι’ αυτή τη δουλειά, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Τις χορογραφίες έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός. Επίσης, συμμετέχουν πάρα πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Γιώργος Γάλλος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ρούλα Πατεράκη, Μάνος Βακούσης, Κόρα Καρβούνη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Φιλαρέτη Κομνηνού, Δημήτρης Πιατάς, αλλά και η διεθνής μετζοσοπράνο Ειρήνη Καραγιάννη»

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved