Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μου αρέσουν πολύ οι δύσβατοι χαρακτήρες, για να τους δουλέψω πολύ...»
Showbiz

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μου αρέσουν πολύ οι δύσβατοι χαρακτήρες, για να τους δουλέψω πολύ...»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε, υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την μέχρι τώρα καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, ενώ δεν δίστασε να τονίσει το πόσο πο΄λυ του αρέσουν οι απαιτητικοί ρόλοι. 

Στα 51 του χρόνια, ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι πια ένας ηθοποιός πρώτης γραμμής, έχοντας υποδυθεί σπουδαίους ρόλους στο θέατρο και στην τηλεόραση. Το πρώτο του μεγάλο θεατρικό «σχολείο» ήταν οι συνεργασίες με τον αείμνηστο σκηνοθέτη Σπύρο Ευαγγελάτο, ενώ στην τηλεόρασπ τον πρώτο του ρόλο του τον έδωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Είχα τη χαρά να συναντηθώ με ρόλους που με εξέλιξαν και ως ηθοποιό
και ως άνθρωπο. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι δύσβατοι χαρακτήρες, γιατί μου δίνουν τη δυνατότητα να δουλέψω πολύ. Και όταν ακόμα και οι δύστροποι χαρακτήρες, με τους οποίους ο θεατής ταυτίζεται αρνητικά, τελικά αγαπιούνται πολύ, είναι μεγάλη χαρά
για έναν καλλιτέχνη», λέει ο ηθοποιός και συνεχίζει: «Ανέβηκα από την Καλαμάτα στην Αθήνα και σπούδασα Κοινωνιολογία στο Πάντειο. Παράλληλα, όμως, παρακολουθούσα και τη δραματική σχολή “Θεμέλιο” του Βασταρδή και όταν τελείωσα το Πάντειο, με είχε ήδπ κερδίσει το θέατρο.

Δεν κατάλαβα πώς πέρασαν τόσα χρόνια. Από όσα ονειρευόμουν στη δραματική σχολή, έχω ζήσει τόσα και άλλα τόσα. Το 1996 πήγα στην ακρόαση του Ευαγγελάτου για την “Ερωφίλη”. Ήταν η πρώτη μας συνεργασία. Και από τότε μέχρι το 2010 ήμουν δίπλα του σε 29 παραγωγές. Τηλεόραση άργησα να κάνω. Το ξεκίνημά μου το οφείλω στον Αλέξανδρο Ρήγα, ο οποίος το 2004 με πρότεινε για το σίριαλ "Κανείς δεν λέει Σ' αγαπώ".

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved