Ευγενία Σαμαρά: Η απίθανη δραστηριότητα που επέλεξε να κάνει στις διακοπές της- Το νέο της post!
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Η απίθανη δραστηριότητα που επέλεξε να κάνει στις διακοπές της- Το νέο της post!

Η Ευγενία Σαμαρά έχει ξεκινήσει από νωρίς τις καλοκαιρινές της διακοπές και απολαμβάνει κάθε νέα της εξόρμηση, κάτι που το βλέπουμε και από κάθε νέο της post στο Instagram. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από την τηλεοπτική σειρά "Σασμός", όπου και πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη σεζόν, αλλά θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε και του χρόνου.

Η Στέλλα του "Σασμού", μετά την λήξη της φετινής σεζόν, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, μιας και αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητάς της. Η Ευγενία Σαμαρά έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα με τον σύντροφό της, αλλά και με την παρέα της. Ανάμεσα μάλιστα στους προορισμούς που επισκέφθηκε ήταν και η Αφρική, όπου η ηθοποιός μας εξέπληξε με τα απίθανα φωτογραφικά κλικ που δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν όχι μόνο η απόλυτη χαλάρωση, αλλά και να γεμίσει τις μπαταρίες της, για τη νέα σεζόν, που είναι προ των πυλών, αλλά και να έρθει πιο κοντά στην φύση, που αγαπάει πολύ. Σε νέο της post που δημοσίευσε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ιππασία ήταν η δραστηριότητα που αγάπησε και ξεκίνησε να λατρεύει!

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Όσοι με γνωρίζετε ή είστε εδώ γύρω καιρό ξέρετε ότι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη σ’όλο τον πλανήτη είναι ο Ολύμπος. Μαζί με τη φύση του, την ενέργεια του, τη μυρωδιά του, τα ζώα του. Άλλωστε νιώθω πάντα σαν να είμαι σπίτι μου! Έτσι με αυτήν την ενέργεια, την θεϊκή, γέμισα ολόκληρη και κάλπασα προς το φως"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved