Ευγενία Σαμαρά: Δείτε το «μαγικό» φωτογραφικό άλμπουμ των φετινών της διακοπών στην Αφρική
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: Δείτε το «μαγικό» φωτογραφικό άλμπουμ των φετινών της διακοπών στην Αφρική

Η Ευγενία Σαμαρά μετά από ένα χειμώνα γεμάτο γυρίσματα και πολύωρη δουλειά, απολαμβάνει το φετινό της καλοκαίρι, κάνοντας αρκετά ταξίδια.

Η αρχή έγινε στις Σπέτσες. Μετά η ηθοποιός πήγε διακοπές στην Πάρο, τη Γαλλία, τη Φλωρεντία και τη Σαμοθράκη ενώ τώρα ταξίδεψε με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, στο νησί Ζανζιβάρη, το οποίο είναι ένα άκρως εξωτικό μέρος της ηπείρου της Αφρικής.

Η ηθοποιός, ούσα ενεργή στα social media έχει κατακλύσει το προφίλ της με διάφορα μοναδικά στιγμιότυπα από την Αφρική και αποκαλύπτει καθημερινά το πως τα περνάει. Ένα από αυτά ήταν στο γραφικό ξενοδοχείο που επέλεξε για να μείνει, οι ντόπιοι την υποδέχτηκαν με παραδοσιακούς χορούς, με εκείνη να ακολουθεί τον ρυθμό και μία τούρτα που έγραφε «Karibu Samara» που στα σουαχίλι σημαίνει το «καλώς όρισες».

Το φωτογραφικό άλμπουμ των φετινών της διακοπών, θα το λατρέψεις. Είναι γεμάτο με εξωτικά νερά, κοράλλια, ηλιοβασιλέματα και ποτά μέσα σε καρύδες.

«Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’ αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευγενία Σαμαρά.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες από την Αφρική:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved