Νεοφύτου- Λιάντου: Κολλητές στη «Γη της Ελιάς», κολλητές και στη ζωή- Η νέα φώτο με απίθανα μπικίνι!
Showbiz

Νεοφύτου- Λιάντου: Κολλητές στη «Γη της Ελιάς», κολλητές και στη ζωή- Η νέα φώτο με απίθανα μπικίνι!

Η Αφροδίτη Λιάντου και η Αντιγόνη Νεοφύτου απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους παρέα, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις των γυρισμάτων τους από τη "Γη της Ελιάς".

Tις γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την αγαπημένη δραματική σειρά "Η Γη της Ελιάς" και τις έχουμε λατρέψει, αφού κάθε φωτογραφικό τους κλικ είναι μοναδικό!

Η Αφροδίτη Λιάντου και η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι κολλητές φίλες στη σειρά του Mega, αλλά, όπως βλέπουμε είναι κολλητές φίλες και στη ζωή. Οι δυο τους, αυτό το καλοκαίρι, απολαμβάνουν παρέα μέρος από τις διακοπές τους ενώ δεν λείπουν τα φυτογραφικά κλικ, τα οποία είναι κοινά και απίθανα. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις των γυρισμάτων από τη Γη της Ελιάς, οι δυο πανέμορφες κοπέλες απόλαυσαν το μπάνιο τους και πόσταραν μερικές φωτογραφίες.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου δημοσίευσε τα κοινά τους φωτογραφικά κλικ με τα πολύχρωμα μπικίνι τους, ενώ στα σχόλια δεν έλειψαν και εκείνα των συναδέλφων τους από την σειρά, που πρωταγωνιστούν παρέα και είναι όλη μέρα μαζί στα γυρίσματα. Μέσα στα στιγμιότυπα, είδαμε και ένα φανταστικό βίντεο, όπου οι δυο τους τραγουδούσαν και ένιωθαν ότι το απολαμβάνουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved