Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα λευκά επιβλέπει τις εργασίες στο πλατό- Αυτές είναι οι αλλαγές!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Ντυμένη στα λευκά επιβλέπει τις εργασίες στο πλατό- Αυτές είναι οι αλλαγές!

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά από ένα πολύ γεμάτο καλοκαίρι με διακοπές σε πολλά μέρη της Ελλάδας και ιδιαίτερα στην Άνδρο, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της "Ελένη", που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο Mega. 

Eίναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το κοινό έχει λατρέψει μοναδικά, μέσα από τις εκπομπές που έχει αναλάβει όλες αυτές τις δεκαετίες, σε πολλά από τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν, ξεκίνησε σχεδόν αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη στην Ελλάδα, στην Άνδρο, όπου και διαθέτει εξοχική κατοικία. Η πανέμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε από νωρίς τις καλοκαιρινές της βουτιές με την οικογένειά της και η αλήθεια είναι ότι πέρασαν φανταστικά, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μερικές φωτογραφίες από τις στιγμές της στο νησί.

Σε λίγες μέρες, η εκπομπή της "Ελένη" θα κάνει πρεμιέρα για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στο Mega και η αλήθεια είναι ότι ανυπομονεί για εκείνη την ημέρα, τόσο η ίδια, όσο και οι τηλεθεατές. Η Ελένη Μενεγάκη με την ομάδα της επιστρέφουν δυναμικά και υπόσχονται μια υπέροχη σεζόν, μιας και αυτό που επιδιώκουν είναι να μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, η παρουσιάστρια επέστρεψε στον πλατό, έχοντας επιλέξει ένα λευκό outfit, το οποίο τόνιζε το απίθανο μαυρισμένο σώμα της και φυσικά, όπως έχουμε καταλάβει, είναι ένα από τα αγαπημένα της χρώματα. Η ίδια επέστρεψε για να επιβλέψει τις εργασίες που γίνονται στο πλατό της εκπομπής της, λίγο πριν την πρεμιέρα, μιας και όπως είδαμε θα συναντήσουμε αρκετά νέα πράγματα, τόσο στο πλατό, όσο και στον φωτισμό, όπου η Ελένη Μενεγάκη δίνει ιδιαίτερη σημασία, για να φαίνεται ολοένα και πιο λαμπερή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved