Λεοντίτση: Ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο και αυτή είναι η διακόσμηση- Θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά!
Showbiz

Λεοντίτση: Ετοίμασε το παιδικό δωμάτιο και αυτή είναι η διακόσμηση- Θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

H Σοφία Λεοντίτση περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, το οποίο θα είναι και εκείνο αγοράκι!

Η ίδια με τον σύζυγό της έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια ενώ ο μικρός Γιάννης, ο γιος που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο, νιώθει πιο ανυπόμονος από ποτέ να γνωρίσει τον αδερφό του!

Η Σοφία Λεοντίση είναι ιδιαίτερη ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της ως μανούλα ενώ τώρα, που θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα και δεν διστάζει να το δηλώνει με κάθε ευκαιρία. Η τραγουδίστρια, που τον τελευταίο καιρό ασχολείται και με την δική της επιχείρηση, μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και την εξέλιξη της εγκυμομσύνης της.

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου, η Σοφία Λεοντίτση ενημέρωσε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι το δωμάτιο του μικρού είναι έτοιμο και το μόνο που μένει είναι να γεννηθεί το μωράκι και να απολαύσει τον χώρο του. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Το δωμάτιο του μπέμπη 😊 Λείπουν το χαλάκι και η κουρτίνα.. Νομίζω είναι ότι ωραιότερο έχω φτιάξει και περιμένουμε πως και πως να δούμε τον μπέμπη μας να μπουσουλάει μέσα σε αυτό 🧶"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved