Σοφία Λεοντίτση: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μανούλα!
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μανούλα!

Η Σοφία Λεοντίτση διανύει μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής της, μιας και σε λίγες μόλις εβδομάδες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της. 

Με τον σύζυγό της παντρέυτηκαν πολύ πρόσφατα και είναι απόλυτα έτοιμοι να δημιουργήσουν την οικογένειά τους, με τον γιο της, τον μικρό Γιάννη να ανυπομονεί να γίνει ο μεγάλος αδερφός.

Η Σοφία Λεοντίτση είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά της στο σπίτι και το πως κυλάνε οι μέρες της με ένα παιδί ήδη, αλλά και με την εγκυμοσύνη της. Η ίδια αισθάνεται ευλογημένη που θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και η χαρά της δεν κρύβεται, μιας και σε κάθε νέα φωτογραφία που ποστάρει, το χαμόγελό της είναι πρωταγωνιστικό.

Αυτήν την φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον σύζυγό της, ο οποίος της χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και της δίνει ένα φίλι, μιας και σε λίγε μόνο εβδομάδες προκειται να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το γιο τους, καρπό του μεγάλου έρωτά τους. Μάλιστα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει και την λεζάντα: Θα είσαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου…

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved