Γωγώ Μαστροκώστα: Έχει γενέθλια και η κόρη της, Βικτώρια, της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: Έχει γενέθλια και η κόρη της, Βικτώρια, της ευχήθηκε με τον πιο συγκινητικό τρόπο

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου ήταν τα γενέθλιά της Γωγώς Μαστροκώστα και από τις πρώτες πρωινές ώρες η ίδια ξεκίνησε να δέχεται μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο διάσημες ελληνίδες γυμνάστριες και η αλήθεια είναι ότι διαθέτει ένα τρομερά καλλίγραμμο κορμί, το οποίο και φροντίζει να διατηρεί πάντοτε σε φόρμα, όσα χρόνια και να περάσουν, αφού η αλήθεια είναι ότι γνωρίσει καλύτερα από τον καθένα τα μυστικά για μια τέλεια σιλουέτα!

Η Γωγώ Μαστροκώστα, ενώ στο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αναρτούσε συνεχώς φωτογραφίες από τις καθημερινές της στιγμές, τον τελευταίο καιρό έχει αποφασίσει να αποτραβηχτεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στον εαυτό της και στην υπέροχη οικογένεια, που η ίδια έχει δημιουργήσει με τον Τραϊανό Δέλλα. Την Παρασκευή 26 Αυγούστου ήταν τα γενέθλιά της και η ίδια, ιδιαίτερα αγαπητή από το κοινό, ξεκίνησε να δέχεται από πολύ νωρίς ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ανάμεσά τους και η 14χρονη κόρη της, Βικτώρια, η οποία δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια μοναδική φωτογραφία με την μητέρα της και της ευχήθηκε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο, Η κόρη της έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: «Χρόνια πολλά μαμά μου, σε αγαπώ πολύ!» και φυσικά η Γωγώ Μαστροκώστα έκανε αναδημοσίευση της φωτογραφίας της!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved