Χριστίνα Κοντοβά: Το βίντεο με την κόρη της, Ada, που τρέχει στην παραλία- Η μικρή είναι μια κούκλα!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Το βίντεο με την κόρη της, Ada, που τρέχει στην παραλία- Η μικρή είναι μια κούκλα!

Η Χριστίνα Κοντοβά περνά μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και αυτό είναι το πρώτο της καλοκαίρι με την μικρή Ada, η οποία της έχει κλέψει την καρδιά. 

Με τον Τζώνη Καλημέρη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι περνούν φανταστικά, μιας και η κόρη τους είναι πλέον η προτεραιότητά τους και ο, τι πιο πολύτιμο έχουν.

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από την καθημερινότητά της. Μας ενημερώνει διαρκώς σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για τις δραστηριότητες που επιλέγει να κάνει με την μικρή Ada στην κοινή τους καθημερινότητα. Φέτος το καλοκαίρι, μαμά και κόρη απόλαυσαν τις διακοπές τους σε διάφορα ελληνικά νησιά και κυρίως στην Πάρο, όπου και η μικρή ξετρελάθηκε με το νησί!

Η Χριστίνα Κοντοβά, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα απίθανο βίντεο με την μικρή της να τρέχει στην παραλία, κρατώντας μια πολύχρωμη ομπρέλα και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Μάλιστα έγραψε και στην λεζάντα της δημοσίευσής της: "Singing in the rain".

Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την μικρή Ada:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved