Ηλιάκη: Κοιμάται αγκαλιά με την κόρη της και ο Στέλιος Μανουσάκης τις απαθανάτισε- Η απίθανη φωτό!
Showbiz

Ηλιάκη: Κοιμάται αγκαλιά με την κόρη της και ο Στέλιος Μανουσάκης τις απαθανάτισε- Η απίθανη φωτό!

Η Μαρία Ηλιάκη ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή η κόρη της, δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από πάνω της, αφού της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία. 

Μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και η μικρή Κατερίνα, που γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους πλέον.

Η Μαρία Ηλιάκη ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και έχει μια οικογένεια που ονειρευόταν πάντοτε. Με τον Στέλιο Μανουσάκη ζουν τον απόλυτο έρωτα, κάτι που φανερώνεται και μέσα από κοινά τους στιγμιότυπα, που πολύ συχν'α δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Αυτήν την φορά, ο σύζυγός της έκανε την έκπληξη και την τράβηξε μια υπέροχη φωτογραφία με την γλυκύτατη κορούλα τους, την ώρα που ταξίδευαν με το καράβι.

Η Μαρία Ηλιάκη κρατά στην αγκαλιά της την μικρή Κατερίνα και κοιμούνται μαζί, μιας και αυτό που ήθελαν τη συγκεκριμένη στιγμή μαμά και κόρη ήταν να χαλαρώσουν. Η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε, ενώ τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία έπεφταν βροχή!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved