Στυλιανός- Όλγα: Γιορτάζουν 1 χρόνο σχέσης- To πιο in love post με τις απίθανες κοινές φωτό τους!
Showbiz

Στυλιανός- Όλγα: Γιορτάζουν 1 χρόνο σχέσης- To πιο in love post με τις απίθανες κοινές φωτό τους!

Ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα είναι φουλ ερωτευμένοι και όσος καιρός και αν έχει περάσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, τόσο και ο έρωτάς τους μεγαλώνει. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα από τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων GNTM και μάλιστα είχαν γνωστοποιήσει τη σχέση τους και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ο Στυλιανός Φλωρίδης και η Όλγα Ντάλλα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και, ακόμα και αν οι συμπαίκτες τους έλεγαν ότι όλο αυτό μεταξύ τους δεν πρόκειται να κρατήσει, φαίνεται ότι τους διέψευσαν και με το παραπάνω, μιας και ζουν τον έρωτά τους ολοκληρωτικά και χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα αδιάκριτα βλέματα. Την Παρασκεύη 26 Αυγούστου, το ζευγάρι έκλεισε ένα χρόνο σχέσης και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτε.

Μάλιστα, ο Στυλιανός δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα φωτογραφικό άλμπουμ με κοινές τους στιγμές με την Όλγα από διάφορες εξορμήσεις που πραγματοποίησαν μαζί το φετινό καλοκαίρι και φυσικά δεν δίαστασε να συνοδεύσει την δημοσίευσή του με μια απίθανη λεζάντα: "Η ευτυχία δεν είναι παραμύθι. Είναι επιλογή και εγώ σε επιλέγω. Ένας χρόνος μαζί σου..."

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved