Σάββας Γκέντσογλου: Full in love στην Ακρόπολη με την σύντροφό του, Κίκα Τσέκου- «Λιώσαμε»!
Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου: Full in love στην Ακρόπολη με την σύντροφό του, Κίκα Τσέκου- «Λιώσαμε»!

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η σύντροφός του, Κίκα Τσέκου δείχνουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους μέχρι τελικής πτώσεως, αδιαφορώντας για όλα τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και η σύντροφός τους είναι απόλυτα ταιριαστοί, κάτι που το έχουμε αντιληφθεί πλήρως από όλα τους τα κοινά στιγμιότυπα, που τους δείχνουν να ποζάρουν μαζί.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, μετά από τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, φαίνεται ότι είναι και πάλι ερωτευμένος, μιας και τους τελευταίους μήνες στο προφίλ του στο Instagram βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο με μια πανέμορφη κοπέλα. Η ίδια είναι κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, ονομάζεται Κίκα Τσέκου και δραστηριοποιείται και εκείνη στην Θεσσαλονίκη επαγγελματικά. Το ζευγάρι μετρά μόνο λίγους μήνες σχέσης και η αλήθεια είναι ότι το ζουν και με το παραπάνω, μιας και οι κοινές τους φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα ολοένα και πληθαίνουν.

Το ζευγάρι, τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται στην Αθήνα και δεν ξεκολλούν στιγμή ο ένας από τον άλλον. Μάλιστα, ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που οι δυο τους πήγαν βόλτα στην Ακρόπολη και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, απολαμβάνοντας τη μέρα τους!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved