Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου: Το βίντεο με την σύντροφό του, Κίκα που κανείς δεν περίμενε! - «Ρέει» ο έρωτας

Gossip-tv Team

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του διανύει ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της αγαπημένη του, Κίκας Τσέκου.

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι full in love με την Κίκα Τσέκου, κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, η οποία και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη. Μετά από τον οριστικό χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει μια νέα σχέση, με τον ίδιο να δείχνει πολύ ανανεωμένος.

Μπορεί τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας να απέφευγαν να δημοσιεύσουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ωστόσο να μην μαγνητίσουν τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Η νεαρή καλλονή μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για αυτό φροντίζουν να ταξιδεύουν συχνά ο ένας στην πόλη του άλλου, ενώ πολλές φορές κάνουν μίνι αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Ο Σάββας Γκέντσογλου σήμερα (30/7) θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα, η νεαρή καλλονή τον απαθανάτισε τη στιγμή που εκείνος στέγνωνε τα μαλλιά της με το πιστολάκι.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved