Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα του ανάρτηση με την σύντροφό του- Αυτή είναι η αγαπημένη τους συνήθεια!
Showbiz

Σάββας Γκέντσογλου: Η νέα του ανάρτηση με την σύντροφό του- Αυτή είναι η αγαπημένη τους συνήθεια!

Ο Σάββας Γκέντσογλου έχει βρει εδώ και λίγο καιρό τον έρωτα στα μάτια της Κίκας Τσέκου, κολλητής φίλης της Ιωάννας Τούνη, η οποία και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη. 

Μετά από τον οριστικό χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη, φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του, αφού εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει μια νέα σχέση, με τον ίδιο να δείχνει πολύ ανανεωμένος.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τους δυο τους να έχουν πλέουν νέους συντρόφους και να είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Αγγελική Ηλιάδη, μετά από την συμμετοχή της Φάρμα, βρίσκεται σε σχέση με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, τον οποίο και γνώρισε μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και ήδη το ειδύλλιο μεταξύ τους είχε αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Πριν από λίγο καιρό, ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι βρίσκεται σε νέα σχέση και μάλιστα μας αποκάλυψε πως η κοπέλα του είναι η Κίκα Τσέκου, μια από τις κολλητές φίλες της Ιωάννας Τούνη, η οποία και μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής ανέβασε ένα σχετικό βίντεο, όπου αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους ποια είναι η αγαπημένη του συνήθεια με την κοπέλα του.

Οι δυο τους βγαίνουν πολύ συχνά βόλτες με τα ποδήλατά τους, μιας και έτσι συνδυάζουν την βόλτα τους με την γυμναστική, που εν όψει καλοκαιριού είναι ο, τι καλύτερο!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved