Snik-Γιώτα Ιωαννίδου: Οι φωτό που πυροδοτούν τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι!
Showbiz

Snik-Γιώτα Ιωαννίδου: Οι φωτό που πυροδοτούν τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι!

Δεν αποκλείεται ο Snik να πήρε την απόφαση να... νοικοκυρευτεί και να έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Γιώτα Ιωαννίδου της οποίας το χέρι κοσμεί εδώ και λίγες μέρες ένα υπέροχο μονόπετρο

Γι' αυτό και έχουν οργιάσει τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν το ζευγάρι να αρραβωνιάστηκαν στο Παρίσι το οποίο επισκέφτηκαν προσφάτως.

Μία φωτογραφία μάλιστα που μοιράστηκε εκείνη με τους διαδικτυακούς της φίλους στην οποία απεικονίζεται η ίδια να φοράει το υπέροχο μονόπετρο στο χέρι πυροδότησε αυτές τις φήμες.

Σε αυτήν, η Γιώτα έχει σηκώσει το χέρι όπου φοράει το δαχτυλίδι και με νάζι βγάζει φωτογραφία ενώ ο Snik βρίσκεται ακριβώς πίσω της. Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε στην Galeries Lafayette την οποία επισκέφτηκε το ζευγάρι, αφού προηγουμένως είχε κάνει και μία βόλτα, όχι και τόσο... ήσυχη, από το μουσείο του Λούβρου όπου ο γνωστός Έλληνας τράπερ απαθανατίστηκε σε βίντεο να καπνίζει!

Όπως και να έχει πάντως, το δαχτυλίδι στο χέρι της Γιώτας Ιωαννίδου υποδεικνύει ότι το ζευγάρι έχει πάρει απόφαση να ζήσει τη ζωή του μαζί, παρ' όλο που κανένας από τους δύο δεν έχει πει το οτιδήποτε για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Πάντως, ο Snik μετά την ανάρτηση της παραπάνω φωτογραφίας στη Γκαλερί Λαφαγιέτ στο Παρίσι από την αγαπημένη του, την έκανε repost προσθέτοντας δύο emoji, ένα με ένα μονόπετρο και μία φατσούλα με καρδούλες...

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του πριν από περίπου ενάμιση μήνα στη Μύκονο και έδειχνε πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved