Ιωάννα Σιαμπάνη: Όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα της, μεγαλώνει και το χαμόγελό της- Η νέα φωτό με μαγιό!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα της, μεγαλώνει και το χαμόγελό της- Η νέα φωτό με μαγιό!

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ανυπομονεί πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο!

Η πανέμορφη κοπέλα ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της και δεν διστάζει να μας το δέιξει με ολοένα και περισσότερες δημοσιεύσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μετρά αντίστροφα, μιας και σε λίγες μόνο μέρες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, που θα είναι αγοράκι. Με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο ζει τον απόλυτο έρωτα και μάλιστα οι δυο τους πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκαν, σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες τελετές της ελληνικής σόουμπίζ. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα το φετινό καλοκαίρι, δεν έφυγε στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου και φυσικά πήγαν πολλές διακοπές σε μερικούς αγαπημένους της προορισμούς.

Η πανέμορφη κοπέλα δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και η αλήθεια είναι ότι τα σχόλια αγάπης είναι πολυάριθμα. Παρ' όλα αυτά υπήρχαν και ορισμένοι που σχολίασαν την επιθυμία της να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της, αλλά, όπως είναι λογικό, εκείνη δεν πτοήθηκε από τα αρνητικά σχόλια. Αυτήν την φορά και λίγο πριν γίνει μανούλα, δημοσίευσε ακόμα μια υπέροχη φωτογραφία με την κοιλίτσα της, ποζάροντας μόνο με ένα μπλε μπικίνι!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved