Μαίρη Κατράντζου: Το πριβέ πάρτι πριν από τη βάφτιση του γιου της στις Σπέτσες (Videos & Photos)
Showbiz

Μαίρη Κατράντζου: Το πριβέ πάρτι πριν από τη βάφτιση του γιου της στις Σπέτσες (Videos & Photos)

Πριν από τη βάφτιση του γιου της, η Μαίρη Κατράντζου και οι διάσημοι φίλοι της βρέθηκαν στο εστιατόριο Orlof για ένα πριβέ πάρτι. 

Η Μαίρη Κατράντζου και ο Μάριος Πλωρίτης θα βαφτίσουν τον γιο τους, σήμερα 31 Αυγούστου!

Οι ετοιμασίες έγιναν υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, καθώς τόσο η διάσημη σχεδιάστρια όσο και ο καθηγητής Ιατρικής σύζυγός της αποφεύγουν να προκαλούν με την προσωπική τους ζωή.

Η επιλογή του νησιού μάλιστα δεν ήταν τυχαία, αφού η Μαίρη Κατράντζου αγαπά τις Σπέτσες, καθώς εκεί πέρασε τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων, στο αρχοντικό σπίτι που διαθέτουν στο νησί οι γονείς της.

Η ευτυχία του ζεύγους Πλωρίτη – Κατράντζου θα ολοκληρωθεί σήμερα με το ιερό μυστήριο της βάπτισης του μωρού τους, που θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, με νονούς τους αγαπημένους φίλους της designer Μαρί Σαντάλ, τον Παύλο και την Ευγενία Νιάρχου.

Εκτός από τον γαλαζοαίματο γιο τού τέως, τόσο η σχεδιάστρια κοσμημάτων Ευγενία Νιάρχου όσο και η σχεδιάστρια -μεταξύ άλλων- παιδικών ρούχων Μαρί Σαντάλ λατρεύουν τη μόδα και τις δημιουργίες της οσονούπω κουμπάρας τους. Άλλωστε, στον γάμο του πρίγκιπα Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ η Μαρί Σαντάλ και η κόρη της είχαν ντυθεί με δημιουργίες της Μαίρης Κατράντζου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι πριν τη βάφτιση με λαμπερούς καλεσμένους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved