Ευρυδίκη:Η επέτειος γάμου και το μήνυμα που μας συγκίνησε: «Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα»
Showbiz

Ευρυδίκη:Η επέτειος γάμου και το μήνυμα που μας συγκίνησε: «Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα»

Την επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης με την τραγουδίστρια να μοιράζεται το πιο συγκινητικό μήνυμα για την ημέρα.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2019 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Παλαιοπαναγιά Παιανίας.

Μια ημέρα σαν τη σημερινή λοιπόν η Ευρυδίκη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της κοινές φωτογραφίες της με τον σύζυγός της.

«Μου είχες πει ότι γεννήθηκες για μένα. Για να είσαι δίπλα μου, να με προσέχεις και να μ’ αγαπάς και κυρίως να με κάνεις να γελώ. Σαν σήμερα φόρεσα το ομορφότερο λευκό φόρεμα, λουλούδια στα μαλλιά μου, σε είδα να με κοιτάζεις με το πιο υπέροχο βλέμμα που αντίκρυσα ποτέ στη ζωή μου και σου έδωσα την καρδιά μου για πάντα. Σ’ αγαπώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!!
31.8.2019
‘Til death do us part…», έγραψε η ίδια στη λεζάντα

Δες τις φωτογραφίες

«Ούτε κι εγώ πίστευα ότι θα παντρευόμουν τρεις φορές. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Από παιδί ήμουν πολύ του παραμυθιού, ήθελα να ζήσω το παραμύθι, ήμουν πολύ ρομαντική. Σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου κι αυτό θα είναι για μια ζωή και ένιωθα μέσα μου όταν δεν το πέτυχα.

Χώρισα μια, δυο και έλεγα ότι φταίω εγώ. Για κάποιο λόγο δεν με άντεχε ο γάμος. Κι όταν συνάντησα τον Μπομπ δεν σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό ότι θα ξαναπαντρευόμουν, αλλά όταν έβλεπα την εξέλιξη, είδα ότι αυτό είναι το παραμύθι μου και είπα: "αυτόν τον άνθρωπο δεν θα παντρευτώ; Αυτό είναι το παραμύθι μου"», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved