Σπύρος Πετρουλάκης: Πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να διακόψει τις εμφανίσεις του - Η ανάρτησή του
Showbiz

Σπύρος Πετρουλάκης: Πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να διακόψει τις εμφανίσεις του - Η ανάρτησή του

Ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, τον αναγκάζει να απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Όπως ο ίδιος ο συγγραφέας του Σασμού αποκάλυψε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, το θέμα που αντιμετωπίζει τον αναγκάζει να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους για την παρουσίαση των βιβλίων του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι. Ένα πρόβλημα υγείας δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις μου. Έτσι δεν θα παρευρεθώ στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του καλού φίλου και συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου στη Νάουσα. Επίσης δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ στην όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Δελφών και το σωματείο “Φίλοι της Κίρρας” αλλά ούτε και στο Ζάππειο στην αγαπημένη έκθεση βιβλίου.

Πάντως σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γερός και δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται. Αγαπώ σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Σχεδιάζεται μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, η οποία συνεχίζει τις ήδη υπάρχουσες. Η δεύτερη σεζόν θα είναι πιο ουσιαστική από την πρώτη. Θα επικεντρωθούμε στις οικογένειες αλλά και σε νέους ήρωες. Η δεύτερη σεζόν του «Σασμού» θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πρώτη, αυτή είναι η δική μου εικόνα και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό», έχει πει ο ίδιος για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved