Ορφέας Παπαδόπουλος: Η ζωή στη Ρούμελη και η απόφαση να εργαστεί ως tattoo artist
Showbiz

Ορφέας Παπαδόπουλος: Η ζωή στη Ρούμελη και η απόφαση να εργαστεί ως tattoo artist

Τον Ορφέα Παπαδόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για την παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης στην οποία συμμετέχει και για τις δύο μεγάλες του αγάπες τη ζωγραφική και τα τατουάζ.

-«Ο κατά φαντασίαν ασθενής» του Μολιέρου από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, η παράσταση στην οποία σε απολαμβάνουμε το καλοκαίρι...Πες μας λίγα λόγια.

Μέσα από τη διασκευή του Κώστα Γάκη βλέπουμε και τον κόσμο των θεατρίνων της εποχής του Λουδοβίκου, αλλά και το ίδιο το έργο που διαδραματίζεται εκείνη την εποχή.

Αφορά στην επιστήμη και στο πώς την μεταχειρίζεται ο άνθρωπος. Ταυτόχρονα υπάρχει και μια γέφυρα του τότε με το τώρα, στην εποχή που βιώνουμε με τον κορονοϊό και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε μέσα σε αυτό αλλά και γενικότερα πώς αντιλαμβανόμαστε το κομμάτι της υγείας, της ιατρικής και της επιστήμης.

Ωστόσο η παράσταση έχει πολύ γέλιο, πολλές ανατροπές, αγωνίες, αμφισβητήσεις και έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τον κόσμο που το έχει δει πράγμα το οποίο αισθανόμαστε μετά από κάθε παράσταση.

-Μιλάμε για μια από τις πιο διάσημες κωμωδίες του παγκόσμιου θεάτρου. Τι είναι αυτό που κρατάει στην ψυχή του ο θεατής από αυτό το έργο;

Πέρα από το ότι παρακολουθεί ένα κλασικό έργο το οποίο έχει γράψει τη δική του ιστορία, νομίζω ότι ο τρόπος που το δουλέψαμε από τις πρόβες μας κι όλο αυτό έχτισε τελικά την παράστασή μας, νομίζω ότι μπορεί να συνεπάρει τον θεατή και να ταξιδέψει πραγματικά.

Να δει ουσιαστικά τον κόσμο των θεατρίνων της εποχής και πώς οι ίδιοι μέσα από τις δικές τους αγωνίες και χτυποκάρδια τελικά περιοδεύουν στην Γαλλία και επικοινωνούν το έργο τους.

-Στη δική σου ψυχή τι κρατάς από αυτή τη δουλειά;

Κρατάω την όλη διαδικασία που ολοκλήρωσε τελικά αυτό το έργο. Κρατάω τους συντελεστές της, τις υπέροχες συνεργασίες με αξιόλογους ανθρώπους. Μια μοναδική εμπειρία που και η διαδρομή της και το αποτέλεσμά της είναι δυο πράγματα τα οποία με άλλαξαν, με διαμόρφωσαν, με πήγαν παρακάτω.

-Έχεις επιλέξει να ζεις στην επαρχία αφήνοντας πίσω την Αθήνα;

Να το διορθώσουμε λίγο αυτό. Εδώ και ένα χρόνο που ξεκίνησε η συνεργασία μου με το ΔΗ.ΠΕ. ΘΕ Ρούμελης, έχει γίνει ένας παραλογισμός ότι έχω μετακομίσει στην επαρχία. Δεν ισχύει αυτό.

Βρίσκομαι στην Αθήνα και απλώς συνεργάζομαι με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης που τυγχάνει η Ρούμελη να είναι και μια από τις δυο γενέτειρές μου. Η βάση μου είναι η Αθήνα και απλά πηγαινοέρχομαι.

-Πέρα από την υποκριτική ασχολείσαι παράλληλα και με τη ζωγραφική αλλά και το τατουάζ. Πες μας γι’ αυτές σου τις αγάπες...

Ζωγραφίζω από παιδί. Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου το κάνω αυτό, είναι τεράστια η αγάπη μου. Η ζωγραφική λοιπόν με οδήγησε μέσα από την αναζήτηση μου να βρω και άλλες διεξόδους οικονομικές αλλά και καλλιτεχνικές, στο τατουάζ μέσω μιας φίλης η οποία είναι tatoo artist και μου έμαθε αρκετά πράγματα.

Στην πορεία άρχισα να το ερωτεύομαι, εξού και πήγα στη Σαντορίνη για δουλειά όπου θα είμαι και φέτος μέχρι και τον Σεπτέμβριο για κάποιο διάστημα. Μαθαίνω την τέχνη, εργάζομαι ταυτόχρονα, εξελίσσομαι σε αυτό το νέο πεδίο για εμένα με φοβερές απαιτήσεις δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες του είδους.

Το σκέφτομαι σοβαρά να το κάνω επαγγελματικά παράλληλα με την υποκριτική. Τον χειμώνα θα βρίσκομαι στο open mind tatoo στην Καλλιθέα.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved